de de de


Novinky:
Home » Elektronika » RC vrtulník F-45: Excelentní technologie a snadné ovládání
RC vrtulník F-45: Excelentní technologie a snadné ovládání
1178

RC vrtulník F-45: Excelentní technologie a snadné ovládání

RC F-45Vybrat kvalitní RC vrtulník nemusí být vždy jednoduchou záležitostí. Za pozornost ale určitě stojí povedený model RC vrtulník F-45 od výrobce MJX.

U RC modelů vrtulníků býval problém v jejich náročnější pilotáži. Toto je ale už historií. Nové modely vrtulníků, jsou lehce ovládatelné a strach z nich nemusí mít žádný začátečník. Vrtulník RC F-45 je vybaven skvělým gyroskopem MEM GYRO, který zaručuje snadné ovládání a velkou stabilitu stroje. Samozřejmostí je čtyřkanálové ovládání, které umožňuje let nahoru a dolů, dopředu/dozadu, vpravo/vlevo a rotaci kolem vlastní osy.

Obavy nemusíme mít ani z případné havárie. Vrtulník RC F-45 totiž vyniká svou zvýšenou odolností proti nárazům, kdy se nám většinou zlomí listy rotoru, ozubená kolečka a táhla náhonů. Model F-45 je vyroben z kvalitních dílů a osazen špičkovou technologií, která minimalizuje veškerá poškození. Například při havárii dojde k zastavení rotoru, čímž předejdeme znásobení škod. Vrtulník není přímo nerozbitný, ale snese toho mnohem více než většina modelů v jeho kategorii. Na své si přijdou také milovníci funkčních detailů. Vrtulník disponuje vestavěným osvětlením, které můžeme snadno zapínat pomocí vysílače.

RC vrtulník F-45

Příznivá je i jeho cena. Za necelých šestnáct set korun pořídíte plně vybavený vrtulník, připravený k letu. Součástí balení kromě samotného vrtulníku jsou náhradní listy, ocasní rotor, nabíječka a hlavně kvalitní vysílač s frekvencí 2,4 GHz.

S RC vrtulníkem F-45 se lehce můžete stát pilotem prvotřídního stroje a splnit si tak své dětské sny.

Rate this post
Sdílejte článek

2 komentáře

  1. Ahoj všem,
    tento RC vrtulník F-45 mohu z vlastní zkušenosti jedině každému doporučit. Je za slušnou cenu a lítá velmi dobře, takže s ním zvládne lítat i úplný začátečník.

    Podívejte se také na vide na youtube, jak se sním lítá v reálu:
    http://youtu.be/bEMef5hDnyU
    http://youtu.be/lteqfNoaFSo
    http://youtu.be/k1qvmSIQapE

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Plotové dílce a hliníkové ploty vyřezávané laserem
Bytové dekorace, které se hodí i do vašeho bytu