de de de


Novinky:
Home » Móda » Zpestřete si léto nákupem pohodlného oblečení za skvělé ceny
Zpestřete si léto nákupem pohodlného oblečení za skvělé ceny
puntíkaté dámské šaty

Zpestřete si léto nákupem pohodlného oblečení za skvělé ceny

Teď je ta doba, kde se obchodníci předhánějí v extra nabídkách a super slevách. Což je ideální konstelace na nákup nějakého pěkného kousku do našich šatníků. Využijte slev na letní zboží a udělejte radost sobě nebo svým blízkým.

Šaty

Toto léto je téměř nutností, abyste měla pár kousků šatů různých stylů. Ideálně maxi i mini. Ve střizích na dámské šaty se objevují nabírané sukně, naštěstí opravdu z jemných materiálů, takže se nemusíte bát, že váš zadeček zvětší o dvě velikosti.

puntíkaté dámské šatyPruhy, puntíky, obrázky- prostě vzory!

Pokud nejste velký příznivec různých vzorů, pomůže vám, když se vyhnete kombinaci několika vzorů. Tedy, vzorované šaty jedině s jedno barevnou kabelkou, botami a šátkem či svetříkem. Vzory zvětšují a přitahují pozornost. Takže chcete velká prsa skrýt nebo na ně upozornit? Co chcete zvýraznit? Ramena, boky nebo nohy? Tak umístěte vzory. Super jsou proužkované kraťasy nebo puntíkaté legíny pro majitelky dlouhých výstavních nohou.

lososové dámské sakoTrendy kalhoty a sáčka

Dalším trendem, který jste určitě zaznamenaly,  jsou harémové kalhoty pro milovnice pohodlí. Úžasné jsou džínové, které zkombinujete s jednoduchým bílím nebo černým tílkem a máte přesto super módní outfit. Do práce vypadají sympaticky plátěné kalhoty s trochou lesku v kombinaci se slim košilí a vysokými podpatky. Ve vašem šatníku také určitě využijete různobarevná sáčka ať pro chladnější večery nebo do práce v klimatizovaných prostorách. Nosí se krásně sytě barevná. Za takové lososové sako budete vděčná i na podzim, připomenete si tak vůně léta a dovolené.

Rate this post
Sdílejte článek

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Plotové dílce a hliníkové ploty vyřezávané laserem
Bytové dekorace, které se hodí i do vašeho bytu