de de de


Novinky:
Home » Ostatní » Krmiva a pochoutky značky Brit
Krmiva a pochoutky značky Brit
pamlsky brit

Krmiva a pochoutky značky Brit

Udělejte svému psovi radost a začněte mu kupovat stravu té nejvyšší kvality. Dopřejte mu spoustu živin, potřebných nutričních parametrů a vyváženého obsahu důležitých látek. Celou tuto specifikaci v plné míře naplňuje kvalitní krmivo Brit Premium.

Granule, v jejichž obsahu naleznete kuřecí nebo jehněčí maso, jež je velice důležité pro psí organismus. Produkty českého výrobce, jejichž podoba může být zcela odlišná. Opomíjeno samozřejmě není na žádné typy psích plemen.

Podpořte zdraví a imunitní systém psa

Kromě řady Premium se můžete zaměřit kupříkladu na granule Brit Care, v rámci nichž se lze setkat s omega-3 mastnými kyselinami či lososovým olejem. Díky těmto přísadám docílíte maximálně kvalitní srsti u svého čtyřnohého miláčka a zároveň podpoříte jeho srdce a cévní ústrojí.

pamlsky britMůže se však stát, že doma máte aktivního jedince, jehož největší zábavou je běhání po venku, aportování nebo fyzicky náročný pohyb. Takovým psům byste měli podávat krmivo, které mu bude dodávat odpovídající množství energie.

Je jím řada Brit Carnilove, což je krmení vysoké obsahové kvality, s pomocí něhož udržíte svého psa stále v kondici a v dobrém zdravotním stavu.

Neopomínejte na lahodné pamlsky

Jídelníček by se však neměl skládat jen ze samotných granulí. Čas od času je vhodné čtyřnohého miláčka také pochválit a obdarovat ho něčím vydatným a zároveň nadstandardně chutným. Vsadit můžete například na Brit pamlsky, jež obsahují 100% masové kousky a zachutnají jak štěňatům, tak dospělým jedincům.

Nepodceňujte stravování svého psa a navštivte internetový portál MůjMazlík.cz. Ten vám předkládá pestré chovatelské potřeby, včetně výše uvedeného sortimentu. Volte prověřenou tuzemskou kvalitu, která koresponduje se zajímavou cenou a především znamenitou obsahovou stránkou. Pes si produkty Brit jednoduše zamiluje.

Rate this post
Sdílejte článek

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Plotové dílce a hliníkové ploty vyřezávané laserem
Bytové dekorace, které se hodí i do vašeho bytu