de de de


Novinky:
Home » Auto » Pořiďte si nové vozy značky Kia
Pořiďte si nové vozy značky Kia
kia kladno

Pořiďte si nové vozy značky Kia

Sháníte nové vozidlo pro své osobní nebo rodinné účely? Máte zálusk na kvalitní, moderní a stylový vůz, s nímž se pojí precizní zpracování, vynikající technické základy, a hlavně novodobý design? Potom se zaměřte na značku Kia, která má svým zákazníkům určitě mnohé co nabídnout.

Vybírat si můžete z libovolných modelů od Kia Rio, až po větší a robustnější automobily, jakými jsou například Kia Optima.

Získejte nespoutané srdce ověřeného motoru

V případě této automobilky máte rozhodně z čeho vybírat. Modelové portfolio pokrývá potřeby libovolného zákazníka, a to nejenom z pohledu vzhledu, ale také vhodné motorizace a variabilní výbavy. To dokazuje například populární vůz Kia Ceed a mnohé další.

U všech modelů tohoto výrobce je dbáno na vysokou bezpečnost a propracované asistenční systémy. K tomu si můžete připočíst líbivý a komfortní interiér, vhodně rozmístěné ovládací prvky a chytré spojení například s telefonem.

To vám dokáže třeba Kia Sportage, v jejíž prospěch hovoří i unikátní audiosystém, vylepšený parkovací asistent a spousta barevných variant. Tohle všechno navíc můžete mít za bezkonkurenční cenu, včetně možnosti lákavého financování.

Vyzkoušejte odvážný design Kia Stonic

Jestliže hledáte něco mezi klasickým vozem a větším SUV, máme pro vás jeden velice praktický tip. A tím je Kia Stonic. Elegán, jemuž nelze v podstatě nic vytknout. Obratný a zároveň dostatečně prostorný vůz, jež si zamilují jak jednotlivci, tak rodiny s dětmi.

Jestliže toužíte po voze, který vám opravdu vydrží a bude přinášet neustálou radost, zahleďte se do některého z modelů značky Kia. Ta je populární a vyhledávaná jak pro svoji kvalitu, tak i cenovou dostupnost a přidružené servisní zázemí. Dopřávat si můžete prodloužené záruční doby až na 7 let a nejrůznějších cenových zvýhodnění. Tak neváhejte a objednejte se na zkušební jízdu.

Rate this post
Sdílejte článek

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Plotové dílce a hliníkové ploty vyřezávané laserem
Bytové dekorace, které se hodí i do vašeho bytu