de de de


Novinky:
Home » Zábava » Plavba na nejmodernějších a nejluxusnějších lodích
Plavba na nejmodernějších a nejluxusnějších lodích
boat 1554219760

Plavba na nejmodernějších a nejluxusnějších lodích

Pokud si na svých cestách a dovolených rádi dopřáváte luxusu, nemusíte jej hledat pouze na souši a na pevnině, jak by si mohl, kdo myslet. Dopřávat si ho můžete také na moři. A to prostřednictvím velkých zaoceánských lodí, které vám nabídnout nejenom výhled na širé moře a krásná pobřeží. Bude to především přepych, jenž si budete užívat v takovém pomyslném plovoucím hotelu.

Jestliže máte zálusk na dovolenou na některé z moderních zaoceánských lodí, přinášíme vám několik tipů. Právě prostřednictvím nich zjistíte, kde byste se mohli cítit nejlépe.

Seabourn Encore

Tato zaoceánská loď byla pokřtěna v roce 2015 a od té doby svým klientům nabízí patřičný luxus. Ten se skrývá na lodi o délce 210 metrů a šířce 28 metrů. Seabourn Encore nabízí celkem 302 kajut, kam se vejde přibližně 600 cestujících. Nabízeny jsou kajuty odlišných cenových kategorií. Pokud byste zrovna vy patřili k těm nejnáročnějším, můžete získat speciální apartmán o velikosti 221 čtverečních metrů. Ten nese název Wintergarden Suite. Je však pravou, že zde si pořádně připlatíte.

Na zaoceánské lodi Seabourn Encore naleznete vše potřebné. Od profesionálního wellness centra, přes fitness, restaurace, kavárny, bary, až po venkovní bazény na palubě.

ed2456 / Pixabay

Královna moří Symphony of the Seas

Jestliže pro vás bude Seabourn Encore malou lodí, co takhle Symphony of the Seas. Zaoceánská loď s délkou až 362 metrů a šířkou 47 metrů. To už je prostor, na kterém se každý náročný cestovatel dozajista vyřádí. A to především díky poskytovaným službám na palubě. Vedle klasických restaurací, obchodů si budete moci užívat i spousty atypických služeb, které byste hledali spíše na souši.

  • Lázně
  • Divadlo
  • Skluzavky a jiné vodní hrátky
  • Vodní divadlo
  • Aquapark
  • Hudební koncerty
  • Speciální kluby pro děti

Skromná, ale levná Crystal Esprit

Jestliže při plavbě na moři chcete získat luxus za rozumnou cenu, potom zapomeňte na Symphony of the Seas a vydejte se cestou zaoceánské lodi Crystal Esprit. Ta má délku asi 85 metrů a šířku 17 metrů. K dispozici je omezené množství 31 kajut rozdělených do několika sekcí podle toho, jakému komfortu dáte přednost. Ta největší kajuta plná moderní a luxusních prvků nabývá podlahové plochy až 48 čtverečních metrů. A to už je velice pěkné zázemí pro nezapomenutelnou dovolenou v kombinaci s patřičným soukromým.

Ani na palubě této postarší lodi určitě nebude nouze o jakoukoliv zábavu. Dokazuje to třeba lobby bar, sauna, venkovní bazén a spousta nápaditých vodních hrátek. Vychutnávat si pochopitelně budete moci vynikající gastronomické skvosty v restauracích, popřípadě se budete věnovat denní a večerní zábavě.

Naplánujte si plavbu na které ze zaoceánských lodí a poznejte jiný druh dovolené.

Rate this post
Sdílejte článek

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Plotové dílce a hliníkové ploty vyřezávané laserem
Bytové dekorace, které se hodí i do vašeho bytu