de de de


Novinky:
Home » Bydlení » Zvolte si správný typ fasády pro váš dům
Zvolte si správný typ fasády pro váš dům

Zvolte si správný typ fasády pro váš dům

Stavíte nebo rekonstruujete svůj rodinný dům? Pak jistě přemýšlíte o jeho vnějším kabátku. Jakou udělat fasádu, aby byla funkční a přinášela vám radost spoustu dalších let? V případě adekvátní odpovědi se nabízí řešení více než dost, stačí si jenom vybrat. V následujících řádcích vám prozradíme, že nemusíte skončit jen u tradiční fasády.

Silikonová omítka není jedinou

Pokud vám jde o klasiku, volte materiály, které dobře chrání a dýchají. Typickým představitelem je silikonová omítka nabývající odlišného zrna a barevného podání. Její dlouhá životnost je při správném nanesení zaručena. Pakliže však dáváte přednost něčemu více kreativnějšímu, nápaditějšímu a originálnějšímu, máte možnost.

Co takhle architektonický beton? Ten si v posledních letech našel pevné místo v mnoha interiérech. Mimo jiné dominuje také venkovním omítkám, potažmo fasádám. Je zaručena je odolnost proti ohni, mrazu, vlhkosti i mechanickému poškození. Navíc beton vypadá moderně a stylově. Alternativou se stává mnohem přírodnější řešení v podání kamenného obkladu.

Dejte šanci dřevu nebo plechu

U výše prezentovaných materiálů pochopitelně nemusíte skončit. Jestliže jsou vám blízké přírodní materiály, zaměřte se na dřevo. Jeho instalace na stěnu sice vyžaduje dodržování jistých pravidel, při pravidelné údržbě se však domůžete nejenom působivého vzhledu, ale také dlouhé životnosti. Kapitolou samou o sobě je plech. Ten v kombinaci s tradiční fasádou i jinými materiály vypadá stylově. Do popředí zájmu mnohých majitelů nemovitostí se v poslední době dostávají i cetris desky a jim podobné. Bezúdržbové řešení s dlouhou životností.

Nepodceňujte charakter a provedení vnější fasády, která je přece jenom investicí na mnoho let. Spojte kvalitu s kreativitou a novodobými architektonickými trendy. Výsledku rozhodně nebudet

Rate this post
Sdílejte článek

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Plotové dílce a hliníkové ploty vyřezávané laserem
Bytové dekorace, které se hodí i do vašeho bytu