de de de


Novinky:
Home » Bydlení » Originální řešení dětského pokoje
Originální řešení dětského pokoje

Originální řešení dětského pokoje

Chcete svým malým ratolestem vylepšit dětský pokoj? Pak začněte tím nezákladnějším, co vlastně můžete udělat. A tím je nová výmalba, na níž se dá stavět, ať už jde o bytové dekorace, nábytek a řadu nejrůznějších doplňků. Ač jde o dětský pokoj, které bývají až atypicky barevné, vsaďte na bílou, o čemž vás přesvědčíme v následujících řádcích.

Dejte prostor nadčasovosti

Možná si říkáte, že bílá barva je nic neříkající a není zajímavá. Opak je však pravdou. Bílá je o jednoduchost, nadčasovosti a umožňuje nejrůznější kombinace. Na počátku všeho je zapotřebí zmínit výhody této barvy. Je to bezpochyby snadná změna celého stylu pokojíčku, což se vám hodí, až dítě trochu povyroste. Bílou barvou mu zajistíte dostatečnou vzdušnost prostor, nebude ho rušit během spánku a z pohledu dekorací se nemusíte omezovat. Bílá navíc působí uklizenějším dojmem.

Tipy na vylepšení dětského pokoje

V okamžiku, kdy máte vymalováno na bílo, můžete se pustit do zařizování pokojíčku. Nezapomínejte například na to, že bílá udělá z malého pokoje větší. Trendy jsou dokonce černobílé kombinace barev. Černá s bílou představují kontrast a perfektně k sobě jdou. Když nahodíte trochu šedý odstín nábytku a doplňků, vytvoříte moderní dílo poplatné současné době a zároveň univerzální z pohledu věku dítěte.

Nutno podotknout, že kreativitě se meze nekladou. Tzn., že například pro dívky zvolíte boho styl, jemuž bude dominovat růžová barva. Hodně populární je skandinávské provedení, v němž budete bílou barvu kombinovat nejčastěji se světlým dřevem. Pokud jde o novorozence, nemusíte příliš řešit nábytek a jeho provedení. To přijde až s přibývajícím věkem dítěte.

Bílá malba je navíc zárukou toho, že pokoj můžete doplnit třeba duhovými barvami v podobě obrazů. Zároveň vybízí k aplikování nástěnných tapet. Ty dobře vyniknou a jednou je ze zdi snadno sundáte.

Rate this post
Sdílejte článek

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Plotové dílce a hliníkové ploty vyřezávané laserem
Bytové dekorace, které se hodí i do vašeho bytu