de de de


Novinky:
Home » Jídlo » Kvalita českých kuchyní
Kvalita českých kuchyní
restaurace

Kvalita českých kuchyní

restauraceKvalita českých kuchyní je stále na problematické úrovni. Je to především proto, že Češi zkrátka nehledí příliš na kvalitu, ale dívají se především na cenu. A cena je hlavním rozhodovacím kritériem i pro majitele restaurací.

Efekt je pak takový, že se pracuje s problematickými potravinami, nekvalitními surovinami a také na nekvalitních nástrojích a jídlo nemůže mít dostatečnou kvalitu, ale za tu cenu si ho koupíme. Je to obrázek nás všech. Jak se k jídlu postavíme, tak ho také dostaneme. Není možné, aby dlouhodobě fungovaly špinavé a nekvalitní restaurace, jak je tomu v celé řadě menších měst. Hygiena je zde na nízké úrovni a kvalita jídla ještě horší. Člověk to třeba hned nepozná, ale pokud by se skutečně zajímal o své jídlo, o jeho kvalitu a o jeho trvanlivost, možná by byl překvapen. Je třeba i sledovat jídelní lístek a polední menu.

Není výjimkou, že se i několik dní po sobě podává stejné jídlo, což je z hygienického pohledu naprostá katastrofa. A podobných věcí je v českých kuchyních daleko více.

obrázek převzat z webu www.freedigitalphotos.net (autor: Rosen Georgiev)

Rate this post
Sdílejte článek

Vložit komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Plotové dílce a hliníkové ploty vyřezávané laserem
Bytové dekorace, které se hodí i do vašeho bytu